Uitslag 1-1

Doelpuntenmaker

Younes Zariouh

T.O.V. Vorige week was het weer slechter en het veld veel zwaarder, maar we zagen wel 2 elftallen die wilde voetballen. America kreeg de eerste helft toch wel de beste kansen. Na 10 minuten spelen was het al bijna raak een misverstand in de verdediging van Reuver kon de spits van America niet afmaken de bal ging voor America langs de verkeerde kant van de paal. Een kleine 10 minuten later omspeelde hij Roy Hendriks en zijn schot belandde tegen de paal. Reuver kon daar niet veel tegenover stellen en was America toch wel beter. Er kwamen nog meer kansen voor America maar Roy Hendriks liet zich niet verschalken en had een paar geweldige reddingen. Met de stand 0-0 gingen we dan ook rusten. Na de rust begon Reuver toch wel wat gevaarlijker te worden, en America kreeg ook nog kansen maar die wilde er niet in. Uit een aanval van Reuver was het raak Ahamet Senturk speelde de bal naar Younes Zariouh en die plaatste de bal buiten het bereik van de keeper in het doel 0-1. Nog geen minuut daarna kon America gelijk maken maar ook deze kans werd gemist. Reuver miste ook nog een kans Pim Reijnen brak op links door en zijn schot belandde buiten het bereik van de keeper tegen de paal. Een paar minuten voor het einde was het toch raak voor America, de spits werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en de zeer goed leidende scheidsrechter Jeu Verhaegh kon niet anders doen dan de bal op de stip te leggen. Deze strafschop werd door Houben feilloos ingeschoten 1-1 dit was tevens de eindstand.

Dit was de eerste wedstrijd om de 2e periode. Volgende week moet America op bezoek naar Kessel bij winst heeft America de eerste periode. Reuver moet thuis tegen Koningslust en om nog een kans te maken voor die periode moet er zeker gewonnen worden.