Groene Buffer Tournooi Belfeldia-Reuver 2-2

Veel spelers waren nog op vakantie of hadden zich om andere redenen afgemeld zo beschikte Trainer Ge de Rennet maar over 12 spelers ook heeft Reuver 1 nog geen grensrechter en zo trad Harry Gereads deze wedstrijd op als grensrechter en hij deed dit dan ook na behoren.Reuver begon wel fris aan de wedstrijd en waren de eerste helft dan ook wat sterker als Belfeldia.Reuver kwam door een strafschop op 0-1 Tom Vullers was de doelpunten maker.Na de Rust was Belfeldia sterker en kwamen via een strafschop op 1-1 even daarna kwamen ze zelfs op 2-1,ondanks dat Reuver maar 1 keer kon wisselen gaf Reuver de moed niet op,uit een van de laatste aanvallen kwam de bal voor het doel en nieuwkomer Rens Megens kopte de bal voor het doel waar Tom Vullers de 2-2 maakte.Dit was tevens ook de eindstand. Het was de eerste wedstrijd van Reuver 1 en die was echt niet slecht. Donderdag spelen we voor de Groene Buffer Cup om 19.00 uur tegen Swalmen en dan Maar hopen dat Ge De Rennet wat meer spelers tot zijn beschikking heeft.